neděle 29. srpna 2010

Trainer Cup Přerov, 28. 8. 2010

17. oficiální závody


Předpověď počasí byla všelijaká, ale já věřila a věřila a nakonec to nebyla žádná velká hrůza. Na kraťásky to nebylo a s mikinou se to dalo zvládnout :o)).. Nakonec jsme jeli sami, protože Danka s Jašulkou mají haravé období, ale už se těšíme, až náš vizsláčký team zase společně vyrazí. Naštěstí jsem na závodech potkala bezva zlíňáckou posádku (Anní - máš áčko, takže koukej dorazit aspoň do Čebína :o)..), takže jsme tam samotou neumřeli. Parkury stavěla Slávka Podmolová, tak jsem se těšila na pěkný běhavý den.

Agility - parkur se zdál velice jednoduchý, ale zdání opravdu klamalo... vydiskalo se více než polovina largů. A u nás to nebylo jiné, ale byla to opravdu děsná škoda, protože jsme ho běželi fantasticky a čistě. Všechny zóny byly krásné, tyčky nepadaly, no paráda.. tak už jen seběhnout tu kladinu a jsme doma.. a prdlajs.. Charlie si to z kladiny zamířil prostě na zeď namísto poslední finální skočky. A místo čistého běhu jsme tu měli fajn diskošku.. Velká škoda, ale marně přemýšlím, co jsem udělala špatně. Myslela jsem, že jsem byla za ním, a asi jsem nějak blbě pohla ramenem, ale na videu je jasně vidět, že mi absolutně skřížil cestu.. tak těžko říct.. jestli někdo tušíte čeho se příště mám vyvarovat, díky za radu.. :o))


Zkouška LA1 - tak ta se mi pro změnu zase až tak jednoduchá nezdála. Bylo tam celkem dost chytáků, ale kromě jedné tyčky jsme ho zdolali řekla bych moc pěkně. A bylo z toho 3. místo.


Jumping - tak už od pohledu se mi parkur moc nelíbil. Zbytečné úhly, které komplikovaly pohyb psovoda po parkuru a těžko si pak člověk může užít rychlost, kterou parkur na druhou stranu nabízel. Já to z frajeřinky u poslední skočky vyřešila přes zaza, ale plno psovodů se proplétalo mezí skočkami. Moc jsem si od toho běhu neslibovala, ale to, že se Charlie otočí v tunelu jsem fakt nečekala. Netuším, co měl za zkrat, ale je to škoda. Takže opět diskoška.... :o((


Bilance:
AGI DISC, ZK LA1 3V/9, JUMP DISC


3 komentáře:

  1. Nazdárek Péťo!
    No jo, máme další závodní absenci, tak to holt dopadá, když kvůli penězům obětuješ své zdraví a upíšeš svou duši brigádě na open-air fesťáku... Ale s pomocí Dr. Ejka a klasických valašských medicín budu jistě brzy zase fit! Tož se těším na opětovnou shledanou na závodech:)

    S pozdravem a přáním kvalitního dne

    Anč + Dr. Ejk.

    OdpovědětVymazat
  2. Nazdarek Aní,

    tak my jsme museli odrict zavody v Hruskach.. jsem se uz prinutila k tomu, ze si teda pujdeme zabehat, abych byla na pakruru jako rychlejsi.. a kdyz uz ni to konecne hezky bezelo, tak v tom momente jsem hubou vrtala v hline. Byl tam koren, takze to odnesl kotnik no a druhy koleno pristalo primo na kamen. Druhy den jsem sla do prace o berlich.. ale ted po 3 dnech uz je to mnohem lepsi.. tak snad do Cebina uz budeme ookaaaa.. Tak se taky opatruj a paaa.. P.

    OdpovědětVymazat
  3. Šmarjá Peti tak ti tedy přeji úspěšnou rekonvalescenci dolních končetin! Nadopuj se těmi "Mobility bylinkami", které máme všichni od Marti pro naše psiska ;-P Já právě nakonec v těch Hruškách hopsala s Drejčou a marně jsem tě hledala v maďarské osadě, až Danča mi pověděla o tvém karambolu. Užij si služební cestování po Evropě a brzy páčko! Anč.

    OdpovědětVymazat