sobota 21. srpna 2010

Eucanuba Cup Nitra, 7 - 8. 8. 2010

16. oficiální závody

Tak konečně nastal víkend V a nás čekaly opět dvoudenní závody a to dále za humny. Za vydatného deště jsme vyrazili do Nitry s našimi kumpány Evženem a Aronem. Cesta utekla velice rychle a v pohodě, kufrování jsme si moc neužili. Počasí se smilovalo nad námi, nikoliv však mému rodnému libereckému kraji. Záplavy byly mohutné a to co jsem po 3 týdnech viděla hraničilo s obrázky z války. No zpět k závodům. Parkury nám stavěl Tomáš Glabazňa a Rolf Graber z Rakouska. Pravda je, že Rolf stavěl parkury běhavější a trošku lehčí než Tomáš. Ale i tak to bylo suproška, protože jsme závodili s profi teamy. Hlavní hvězdou byla Světlana Tumanová (Mistryně světa 2009 z Ruska). Prostředí bylo moc pěkné, organizace bezvadná a kadibudky vtipné, večer jsme strávili u táboráku a pochutnávali si na korbáčcích. 


Sobota - ráno jsme zahájili krásným čistým během v agi a umístili se na skvělém 3. místě za Světlanou a Jančou Kořínkovou. Bohužel další běhy jsme se krásně prodiskali, což mne moc mrzelo.

   

Neděle - amonrácké tričko nám přineslo štěstí a my měli opravdu úspěšný den. Ráno začalo čistým agi během a umístili jsme se na 2. místě za Světlanou. Ve zkoušce jsem se zase pletla kam jsem neměla a zaclonila Charliemu výhled. To nás stálo jednu skočku a tím pádem 4. místo. Poslední jumping zvládlo plno teamů čistě, tak jako my. Pomalejším časem jsme se umístili na 8. místě.




.. a takhle běhají profíci...

Na těchto závodech se vyhodnocovaly pouze součty, jak za zkoušky, tak za open běhy. Hlavní soutěží bylo MSR kříženců, které se hodnotilo ze sobotních běhů. Eucanuba cup se hodnotil ze všech 4 běhů z obou dnů. My doběhli 3, ale všechny čistě. Tak ten čtvrtý za rok :o).. Ale odvezli jsme si první pohár alespoň za nedělní součet, kde jsme skončili druzí za Světlanou a před chorvatským závodníkem Mariem Sprahem. Takže spokojenost obrovská!!!

Bilance: sobota - AGI 3/23, ZK LA1 DISC, JUMP DISC, JUMP II DISC, neděle - JUMP 2/23, ZK LA1 4/14, AGI 8/23. Součet OPEN neděle 2/23!!!

Důkaz: stačí kliknout na obrázek








Žádné komentáře:

Okomentovat