pátek 17. září 2010

AGILITY TÁBOR, Benešov nad Černou, 13. - 17. 9. 2010

A jsme doma.. Právě jsme se vrátili z 5ti denního agility táboru v krásném prostředí Novohradských hor pod vedením Verči Hruškové. Byli jsme ubytováni v krásném penzionu Country Dreams, jehož majitel chová cca 50 sibiřských husky psů. Penzion je umístěn na úplné samotě uprostřed lesů. Jen jeho nalezení mi dalo dost zabrat a trvalo to víc než hodinu.

My jsme si s Charliekem vybrali bydlení ve stanu, což se ukázalo jako velice dobrá volba vzhledem k tomu, že nemáme rádi přetopené místnosti a preferujeme více soukromí. Rozhodně s ohledem na spolubydlící, kterým by Charlieho blafání nemuselo býti příjemné. Zima nám v noci rozhodně nebyla, měla jsem s sebou matraci a taky spacák navíc, takže jsme se s Charliem zahřívali vzájemně.

Trénovali jsme 2x denně vždy 2 hodiny od 10 a 14hod. Ráno jsme také začínali krátkým během a protažením svalů, abysme si na parkuru poté neublížili. Takže řekla bych pěkných aktivních 5 dní. Složení skupiny bylo opravdu rozmanité, od absolutních začátečníků, po ostřílené závodníky. Rovněž velikosti psů byly rovnoměrně rozložené mezi S, M a L. Krásné bylo, že nedocházelo absolutně k žádným konfliktům mezi psy, Charlie se cítil jak v harému, neboť tam byl jediným "aktivním" psem.


Za těchto pár dní jsme si pěkně zaběhali a užili si příjemného prostředí s příjemnou bandou lidí. Tak snad opět za rok naviděnou v jižních Čechách. Kompletní fotogaleria na http://petulka1650.rajce.idnes.cz/.

Žádné komentáře:

Okomentovat