pátek 29. října 2010

Dvojzkoušky Příluky, 23. 10. 2010

22. oficiální závod

Tak jsme se rozjeli opět po nějaké době do Zlína, moc tento kraj neznám, proto jsem se opět těšila. Navíc jsme začínali v A2 až od 11hod, takže vstávání nebylo až tak dramatické jako na jiné závody :o). Vyzvedli jsme Alici s Blackem a i přes nějaké počáteční vrčení mezi našimi samci vše šlo skvěle a na místo dojeli v předstihu.

LA2 ZKI - už při prohlídce jsem cítila, že moje tělo nechce spolupracovat. Běželo se mi docela těžce a kousek před cílem jsem měla okno. Ale parkur byl pěkný, i když docela těžký. Naštěstí jsme to nějak ukočírovali a doběhli čistě, i když to nebylo vše podle mých představ. Charlie má děsně dlouhé oblouky, jenže já mám strach mu lézt do cesty, aby neshazoval. Ale velkým pokrokem bylo, že zrzoun zastavil na zóně kladiny, přestože z ní sjel.Nakonec jsme se umístili na krásném 2. místě a máme naši první zkoušku v LA2.


LA2 ZKII - úplně nádherný parkur s krásnou pasáží, kdy z kladiny se jde do tunelu, který je právě pod ní. To jsme zrovna trénovali u Marti, tak jsem byla zvědavá, jak to zvládneme. Taky už jsem se rozběhala, vysvitlo sluníčko, takže jsem se těšila na běh, který si konečně užiju. Začalo to super, Charlie měl pěkný start, rychlost a taktéž bohužel šíleně rychlý náběh na áčko, které přeletěl jak superman, bohužel doskok měl až za zónu a pěkně si nabil čuňu :o)). Takže tím náš běh skončil.


Bilance - LA2 ZKI 2V/22, LA2 ZKII DISC

4 komentáře:

  1. čauky tetaaa, moooc gratulujeme!!! my už máme taky splníno do LA2 heeeč :-D. jooo a mám nějaké fotky toho tvého zrzavce na rajčeti, tak si je můžeš stáhnout :-) pááá květa www.cervenahospoda.cz/bobtail

    OdpovědětVymazat
  2. Hehe, naši samci si povrčeli, ale pak byli moc hodní:-) díky za cestu:-)
    P.S. Charlie letěl fakt jak superman, asi chtěl vyzkoušet nový styl:-)))

    Alice a Black
    www.black.verlain.net

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojda Kvetuli,

    tak se tesim do Horky, si to rozdame ve dvojkarich :o))) a samozrejme take gratulujeme.. a fotecky jsou teda luxusni, fakt jsi profi, profi :o))..

    Paaa... P.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ali,

    byly to bezva zavody :o)).. mrkni na http://vranky.rajce.idnes.cz/AGILITY_ZAVODY_NA_PRILUKU_23.10.2010/, jsou tam moc pekne fotky z behu.

    Tesim se opet brzo navidenou a nabehanou..

    :o)).. P a CH

    OdpovědětVymazat