pátek 6. května 2011

KK Zetor - 2x zkoušky, 23.4.2011

29. oficiální závod

A jedeme na Zetoooor... tam je to taky faaaajn.. teda až na ty ceny, které spíše nejsou, než jsou.. ale to už jsme si zvykli. Účastníků klasicky málo, ale sluníčko nás hezky hřálo a to bylo super. Měla jsem s sebou děti od ségry, takže to bylo skvělé, jak pomáhaly. Samozřejmě jsme se stavili na koupačku do lomu a Charliemu to udělalo moooc dobře. Jediná škoda byla, že byl parkur postaven na vlnitém terénu, což mně teda docela vadilo. A psi startovali do mírného kopečku, což taky není úplně košér.. Ale stavěla Lenka Pánková a já se těšila, jak si spravím chuť po předchozím víkendu.

LA2 ZKI - a taky to tak dopadlo, start do kopce a Charlieho těžší zadek zapříčinil pád hned první skočky. Ale jinak jsme doběhli do cíle bez dalších chyb. Kladina proběhla v pořádku, takže zrzoun zabodoval.

LA2 ZKII - po oném rychlokoupání v lomu na to Charlie vlítnul ve velkém stylu a nám se podařilo zaběhnout čistě. Nebylo to úplně "smooth" podle mých představ, ale to se nedá nic dělat. V každém případě krásné 3. místo nám přineslo již 3. zkoušku v LA2!!!

Bilance - ZKI 7/17, ZKII 3V/17

Žádné komentáře:

Okomentovat