čtvrtek 14. dubna 2011

Čebínský král, 9. 4. 2011

27. oficiální závod

Moc, moc jsme se těšili na čebínské závody v naší domovině.. kde jinde předvést to, co jsme se tu naučili? Sjelo se velké množství závodníků, našich kamarádů a opět skvělý rozhodčí z UK Lee. Počasí jsme sledovala ostřížím zrakem už 2 týdny dopředu a skvělý duben tohoto roku opravdu nezklamal. Panovala fantastická nálada, opravdu se fandilo a psovodi se mohutně povzbuzovali k ještě rychlejším výkonům. No nádhera..

AGI - Lee nás překvapil významně těžším parkurem než v loňském roce. Tipovali jsme, že velká část psovodů skončí již u 7. překážky a přesně tak se stalo nám. Skočky byly moc blízko sebe, já byla o krok pozadu než bylo plánováno a už jsem Charlieho nedokázala protáhnout mezi skočkami, takže DISC.

LA2 ZK - nálada gradovala a zkoušku postavil Lee taky moc pěknou a určo ne tak jednoduchou.. A Charlie opravdu nezklamal.. vystřihnul skvělou kladinu, úžasnou rychlost a radost z běhu.. jen jednu skočku stočil jinak, což nás stálo vteřinku, nicméně čistý běh a chyby jiných týmů nás vygradovali na úžasné 1. místo. Větší radost mi Charlie udělat nemohl.. prostě bomba, máme další zkoušku!!!


JUMP - tak tohoto parkuru jsem se trošku bála, protože byl pro psovoda hoodně běhavý a se mnou to tak jednoduché není.. :o)) .. za mohutného povzbuzování publika jsme zaběhli čistě. To se povedlo i mnoha jiným týmům, takže s naším časem jsme byli na 6. místě z cca 43 largů.


Bilance - AGI DISC, LA2 ZK 1V/18, JUMP 6/43

1 komentář:

  1. Ahoj Peti,
    promiň,že píšu sem,ale na mail mi nejde se ti dopsat... pořád se mi to posílá zpět... o víkendu nemůžu, mě úplně vypadlo,že mám příjmačky na školu... tak snad příště... Jitka+Kenny
    Ps: pak to smaž:o)

    OdpovědětVymazat