středa 16. února 2011

Coursing Soběšice, 6. 2. 2011

Nebylo co dělat, tak jsme po dlouhé době vyrazili na jinou psí akci než agiliťáckou. Soběšice jsou kousek za Brnem, tak proč nedopřát ohaříkovi trošku adrenalinu. A zadařilo se.. řval tam bez přestávky skoro 4 hodiny :o). Čekali jsme dlouho, ale společnost nám zpříjemnila Květulí s Tamčou a hubeným pánem. Sice jsme se tam brodili blátem, ale co už.. škoda jen, že organizace tak vázla. Prostě není nad nekonečný naviják.



Nicméně Charlie první běh běžel sám a v první třetině se trošku ztratil. Střapeček byl po celém dopoledni, kdy běhali profíci dost odrbaný a špinavý, tak v tom blátě ani nebyl vidět. Ale Charliek to zvládnul a po dalším ukázání se zase chytil. Pak se opět ztratil v prudké zatáčce, tak jsem mu střapec ukázala a hned pelášil až do cíle.




Druhý běh si prožil s krásnou výmaří slečnou a byla to radost pohledět. Nejdřív mastil Charlie, slečna za ním.. pak zrzoun trošku nestíhal, ale cílový kopeček už měl opět ve své režii. Oba ohaři to zvládli skvěle i s moc hezkým zákusem do střapečku. Den jsme zakončili společnou vanou, protože jsme byli zablácení až za ušima :o)...

Žádné komentáře:

Okomentovat