středa 21. dubna 2010

KK Šlapanice - speciál pro LARGE, 17. 4. 2010

7. oficiální závod

Krásný a slunečný víkend jsme si neskutečně tentokrát užívali ve Šlapanicích u Brna, kde rozhodcovala opět paní Podmolová. Přijelo nás podpořit plno známých a kamarádů, což bylo děsně bezvadné (Lenka s přítelem, Katka s rodinou, Dáda s Maruškou, Koko, Zbyňa s Peťou a Nelčou). Během dne jsme stihli 4 běhy: jumping 1, zkouška 1, zkouška 2, jumping 2. Podmínky byly skvělé, tráva běhavá a nové kopačky udělaly svoji službu.

První jump jsme běželi fantasticky, jen jsem si to chtěla zkrátit kolem skočky a Charlie mne následoval. Takže skočil kam nebyl plán a byl z toho DISC. První zkoušku jsme doběhli s jednou chybou a odskočenou zónou, takže z toho bylo 8. místo. Druhou zkoušku jsme dali jen s jednou tyčkou, protože jsem to nestihla včas před skočku a Charliek už neměl šanci to správně vybrat. Nicméně úžasné 5. místo a splnění 3. zkoušky pro přestup do A2. Druhý jump už jsme moc neprožívali, protože na nás dopadala únava a na Charliem byla teda mega vidět. Tak jsme se DISC, ale i tak jsme si to hezky užili :o)..


Dostali jsme diplom a i dobrůtky za krásné 5. místo a paní rozhodčí konstatovala, že je fajn vidět i nové tváře :o))) ..

Byly to fakt skvělé závody, kéž je takových jen víc a víc..

Bilance: JUMP1 DISC, LA1 8VD, LA1 5V (3. zkouška do A2!!!), JUMP2 DISC

1 komentář:

  1. mooooc ještě jednou gratulujeme!!! květa a tamča

    OdpovědětVymazat