pondělí 26. dubna 2010

Čebínský král, 24. - 25. 4. 2010

7. oficiální závod

Copak je vůbec možné, aby luxusní počasí a super skladba lidí, nezapříčinila absolutně suprové závody s bezva atmosférou a krásnými výkony našich blízkých kamarádů/psíků/teamů? NENNÍÍÍ.. Bylo to prostě boží.. Obličej mne pálí od sluníčka ještě teď, v hlavě si neustále promítám ten náš čistý jumpingový běh a jsem děsně spokojená, že se nám pěkně dařilo a výkony začínají mít pěknou úroveň. Práce máme ještě dost a dost a jak se mi opět ukázalo, lehká zkouška při prohlídce mne nechává ukolébat a v něčem to potom zvorám.. a pak těžký jumping projedeme jak vítr.. No prostě jsme se Evičkou musely označit za "ambiciozní krávy" :o)..

Rozhodčím byl Lee Gibson (http://www.leegibsontraining.co.uk/), který za námi, i přes prvotní letecké nesnáze způsobené islandskou sopkou, dorazil včas a v pořádku. Parkury nám postavil dle britského vzoru a byly opravdu suprové. Vždy nějaký počáteční špíček a pak bezva doběh do cíle. Zkoušky byly krásné a lehké a přesto se vždy více jak 1/2 polovina teamu DISCla. Taky jsem se pak mlátila do hlavy :o)..

Sobota - začala agi, kde jsem se nějak nechala na začátku rozhodit, a pak už jsme tam s Charlikem tancovali jak v tangu.. hup sem, hop tam.. až se divím, že jsme to doběhli a nediscli se .. hehe.. Zkoušku jsme rovněž doběhli a to se 3 chybami - 2 tyčky a 1 zona na acku.. zase jsem mu blbec jeden zdrhla a Charlie valil jak drakous za mnou.. Jumping byl relativně lehký, dokončili jsme to jen tak tak, neboť Charlie už valil do tunelu místo slalomu. Na moje prosebné halekání se včas zastavil a započal slalom z totálně kolmého náběhu, je to můj HERO.. doběhli jsme s 1 chybou na tyčce.. ale vůbec netuším kde.. měla jsem celou dobu za to, že to bylo čisté.. :o))


Bilance - AGI 23/48, LA1 ZK 4VD/12, JUMP 18/48



Neděle - čekali jsme na začátek s lehkým jumpingem, ale Lee se asi na čistém venkovském vzduchu dobře vyspal a postavil docela slušný motohlav hned na prvních skočkách parkuru. Pravděpodobně díky naším dlouhým spánkem ze soboty na neděli jsme dokončili tento běh čistě.. no prostě krása!!! .. To nás kvalifikovalo do Finálního agility běhu... A jak jsem si ještě víc brousila zuby na zkoušku, která opět nebyla nikterak těžká, tak jsem na to opět dojela. Valili jsme úžasně, ale bohužel jsem brzo změnila směr a Charlie, který si to skvěle mířil do tunelu, ho změnil taky a šel do něj z druhého konce.. a bylo vymalováno :o)) .. Závěrečný finální běh mi přišel už dost komplikovaný a při celodenním sluničním záření jsem do něj nešla správně naladěná.. a tak jsme se samo discli skoro v začátku.. ale vem to čert! .. ten ranní běh byl prostě boží a Charlie je pro mne borec prvního kalibru :o)).. jeho neustálá radost ze všeho okolo a hlavně z běhání mne ještě víc motivuje k dalšímu a dalšímu tréninku a závodění..

MY PROSTĚ POJEDEME NA KREV .. :o)))

Bilance - JUMP 5/44, LA1 ZK DISC, FINALE AGI DISC


------------------------------------

Další závody:
1. 5. 2010 Petr Dostál KK Prostějov - Dvojzkoušky
9. 5. 2010 Jaroslava Podmolová Hrušky (okres Vyškov) - Agility v Hruškách
15. 5. - 16. 5. 2010 Pavol Vakonič (SK) Areál KK Zetor Brno - Jarní Brno
5. 6. 2010 Petr Dostál Zlín - O Zlínský ranec III.
12. 6. 2010 Lenka Pánková Brno - Robinsonáda
20. 6. 2010 Pavol Vakonič Hrušky (okres Vyškov) - Agility v Hruškách
26. 6. 2010 Pavol Vakonič (SK) Hodonín - Letní Hodonínská tlapka a II.ročník MR chodských psů

2 komentáře:

  1. Hola Peti!
    Čeéče jak jsem tak v rámci denní rutiny procházela popelnice a skládky, zcela náhodou jsem se ocitla na smetišti, které patří tobě a Charliemu! Srolovala jsem ti to tady odshora až dolů a ty teda válíš, to ti povím! Já se tak těším, až se s vámi - čebínskými kolegy - zase uvidím, tenhle víkend mi to bohužel nevyšlo :-/ pozdravuj ode mě hlučného zrzouna a někdy na viděnou! Páčko
    Ančí + Dr.Ejk www.tlupa.ic.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Aniiii,

    moc diky za pozdravy, ktere mi Peta v Cebine vyrizovala :o).. skoda, ze jsi nemohla, byly to moc pekne zavody..

    Tak sup, sup.. at se nekdy nekde brzo uvidime.. kdyz ne na zavodech, tak jsem se aspon na 3 dny nasackovala k vam na tabor do Cebina :o).. to bude zase mela.. hehe.. tesim se.

    paaa.. a vse nejlepsi dodatecne zlatackovi k narozeninam..

    Zdravi Peta a vecne na cokoliv nadrzeny Charlie

    OdpovědětVymazat