čtvrtek 22. listopadu 2012

Mikulov - Mikulovský dvojhrb IV., 17. 11. 2012

Tak jsme vyrazili opet na nas oblibeny jih, kde prvni halove zavody posuzoval pan Vakonic. Parkury byly pekne, mam jeho styl rada. Nekdy je to nahustene a vhodnejsi spis pro mediky, ale tentokrat to tak nebylo, coz bylo super. 

Prvni beh byla katastrofa.. ten chlupac zrzavej byl taaak natesenej, ze tycky hned padaly, pak jsem mu zakryla vyhled, tak nevidel slalom a nakonec z nej i vypadnul brzo a tim mne teda nakrknul.. :o)).. takze jsme se diskli, protoze skocil hned dalsi skocku.. no dobehli jsme to pak bravurne, ale ja byla taaak demotivovana, ze jsem snad uz myslela na ukonceni agi kariery.. Charlie ma totiz podobne vypadky ted casto..

No jenze co cert nechtel, tak druhy beh dopadnul vyborne.. sice zkousku nemame kvuli casove ztrate, ale to byla ta zona na kladine, kterou jsem ho nechala si radne odsedet.. tak snad se to vyplatilo a uz si to zapamatuje.. jinak parkur byl docela zapeklity a hlavne pro panicky doost behavy, coz ja moc dobre nezvladam, ale dobehli jsme ciste a bylo z toho prvni misto.. takze jupiii..



  1. Zkouška LA2Charlie: 1/13, 46.96 s, 1.96 tr. b., 3.45 m/s
  2. Zkouška LA2Charlie: Diskvalifikován

Žádné komentáře:

Okomentovat